Brugklassers op kamp

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Op het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand is het traditie – al sinds 1987 – dat alle nieuwe brugklassers in de eerste schoolweek op introductiekamp gaan. De afgelopen week hebben zij op het kampeerterrein in de bossen van Noordlaren in een gemoedelijke sfeer kennis met hun klasgenoten en hun mentor gemaakt.

De eerste schoolweek van de nieuwe brugklassers op CSG Rehoboth stond in het teken van kennismaking en plezier maken. Dinsdagochtend hebben de leerlingen kennisgemaakt met hun klasgenoten en mentor. In de avond werden de leerlingen verwacht bij Ecomotion te Kolham voor het brugklaskamp.

De avond begon met een spannend spelletje: Meisjes tegen de jongens. De volgende dag waren er verschillende leuke activiteiten die in het teken stonden van samenwerken en teamspirit.

Vrijdag was de eerste lesdag waarbij de leerlingen kennis hebben gemaakt met verschillende vakken. De introductieweek is afgesloten met een gezellig eindfeest waarbij de ouders op het laatst ook welkom waren. Kortom: een goed begin is het halve werk.