Bahosa sportief van start

HOOGEZAND-SAPPEMEER - In de komende maand september gaat badminton weer van start bij BC Bahosa. De badmintonners zijn begonnen met een teamtoernooi op zaterdag 9 september. De teams van Bahosa konden oefenen tegen uitgenodigde teams van andere clubs voor de start van het echte competitieseizoen.

Daarnaast beginnen ook gelijk de trainingen weer voor zowel de jeugd als voor de senioren, dit ook om te zorgen dat wede club zo goed mogelijk voorbereid is op de wedstrijden die de competitie met zich meebrengt.

Deze trainingen zijn in de Kalkwijckhal: voor de jeugd op dinsdag vanaf 18.00 uur en voor de senioren op donderdag om 20.00 uur. De leden die meedoen met sport overdag beginnen op de dinsdagmiddag ook weer gezellig met elkaar te badmintonnen.

Er staat dus weer een sportief seizoen te wachten voor zowel de competitieve als recreatieve speler. De competitie gaat beginnen en daarnaast wotden er weer diverse toernooien gespeeld. Voor de jeugd organiseert de club dit jaar weer een aantal leuke festiviteiten gedurende het seizoen.

De badmintonclub biedt dit jaar in de maand september voor iedereen de kans om na een uitrustende zomer weer een actieve start te maken. In de Kalkwijckhal is er op de dinsdagavond de mogelijkheid om gratis mee te doen aan de geboden instuiftraining. De instuif is voor iedereen en begint om 20.00 uur, er is op dat moment een trainer aanwezig om u de sport goed aan te leren, en na de training is het uiteraard mogelijk en leuk om te blijven en wedstrijdjes te spelen tegen elkaar.