Ron Haans verlengt sponsoring Krathos

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Fitnesscentrum Ron Haans heeft zijn sponsorcontract met Krathos heren 1 met een seizoen verlengd. De bekerwinnaar van afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de tweede divisie.

Daarom is het nog belangrijker voor het keurkorps van Krathos om één keer per week een goede krachttraining te doen naast de reguliere zaaltraining. Dit niet alleen om sterker te worden, maar ook ter voorkoming van blessures. ,,We gaan nu een divisie hoger spelen, dus wordt er fysiek meer van ons gevraagd. Daarom is het nog belangrijker dan voorgaande seizoenen om een goede krachttraining te doen”, aldus coach Bert Hijlkema.

Goed opgeleide sportinstructeurs bieden de heren van Krathos een krachtprogramma aan voor dit seizoen. Ron Haans onderkent als geen ander het belang van krachttraining bij wedstrijdsport. Ron Haans heeft jarenlang op het hoogste niveau gehockeyd waarbij meerdere keren per week aan krachttraining werd gedaan. ,,We werken al jaren met veel plezier samen met Krathos. We zien dat de heren elk jaar beter worden. Het is geweldig om daar als sponsor een bijdrage aan te leveren door het aanbieden van krachttraining” aldus Ron Haans.

Krathos heren 1 is de voorbereidingsperiode gestart in Duitsland. De eerste volleybaltraining vond plaats in Weener. De heren hebben daar ook krachttraining gedaan bij de vestiging van Ron Haans. Na deze intensieve trainingen stond op zaterdag 2 september een voorbereidingswedstrijd op het programma bij TG Wiesmoor (Dld). Deze eerste oefenwedstrijd werd gewonnen door Krathos met 3-1.

De eerste competitiewedstrijd is een thuiswedstrijd op zaterdag 23 september om 19:30 uur in de Europahal tegen Twister Veracles uit Groningen.