Matinee van Vier het Leven

HOOGEZAND/VEENDAM - De eerste uitmarkten zijn al geweest, de theaters openen hun deuren weer voor een nieuw seizoen vol mooie voorstellingen en veel mensen hebben de eerste kaarten al in huis.

Goed nieuws is dat ook steeds meer senioren de weg naar het theater (weer) vinden! En waar digitaal kaartjes bestellen, het vervoer, ondersteuning of gebrek aan gezelschap een drempel is, kan stichting Vier het Leven uitkomst bieden. Vier het Leven werkt al meer dan 3 jaar samen met de theaters in deze regio en organiseert nu ook een eigen voorstelling.

Op zondagmiddag 1 oktober staat er iets bijzonders te gebeuren op de planken van Kielzog Hoogezand; het energieke 70+ rock koor Jong van Hart uit Groningen laat zich horen en cabaretier Arno van der Heyden vermaakt het publiek op zijn eigen wijze met liedjes, beeld en anekdotes over mooie of kenmerkende plekken in de regio. U kunt hier bij zijn en genieten van een bijzondere samenwerking en een middag vol muziek en interactie.

Arno van der Heyden - bekend als chansonnier, cabaretier en presentator - heeft met fotograaf Pjotr Wiese en pianist Bas Mulder een "cabaret op maat" voor u voorbereid. Jong van Hart is een swingend koor van zo’n vijftig 70+ers. Vorige week traden ze net als Arno van der Heyden nog op bij Noorderzon. Nu staat het koor, onder leiding van Jeanette Kappelhof en begeleid door een professionele band, voor u op de planken van Kielzog.