Verenigingen en stichtingen in gemeente Hoogezand-Sappemeer opgelet!

HOOGEZAND-SAPPEMEER - De inschrijving voor het ‘Compliment voor lokale helden’ is weer van start gegaan! Schrijf uw vereniging of stichting in en ding mee naar een van de vier Complimenten. En maak kans op een financiële ondersteuning van €250, €500, €750 of €1.250.

Het ‘Compliment voor lokale helden’ is een vrijwilligersprijs voor het meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersproject en/of -organisatie binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Op de site van de Rabobank staat een inschrijfformulier, waarmee verenigingen en stichtingen zich tot 1 oktober aanstaande kunnen inschrijven. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en kent vervolgens de winnende Complimenten toe.

De vele vrijwilligers, de lokale helden, die dagelijks in de weer zijn in de gemeente Hoogezand-Sappemeer verdienen een groot compliment. Zonder hen zou Hoogezand-Sappemeer veel minder leefbaar zijn. Vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en complimenten! Daarom organiseert Kwartier Zorg & Welzijn, samen met de gemeente en de Rabobank, jaarlijks een feestelijke bijeenkomst ‘Vrijwilligers bedankt!’. Tijdens ‘Vrijwilligers bedankt!’ worden ook de Complimenten uitgereikt. De uitreiking is dit jaar op woensdag 8 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Kielzog.

Een inschrijfformulier staat op de site van de Rabobank onder ‘Actueel’: www.rabobank.nl/smg. Of vraag een formulier aan bij de Rabobank: communicatie.smg@rabobank.nl of

(050) 586 86 05.