Hoogezanders gaan op jacht naar miljoenen in Miljoenenjacht

AMSTERDAM- - Vijftig Hoogezanders uit postcodegebied 9602 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Hoogezand daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Carin (40) uit Hoogezand is een van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Superleuk dat we een studioplek hebben gewonnen. We zijn nu nog lekker op vakantie en komen dus goed uitgerust naar de show. Hopelijk ben ik hierdoor extra scherp en mag ik het Gouden Koffer Spel gaan spelen. Hoe gaaf zou het zijn als ik met een mooi geldbedrag thuis kom?"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners uit Hoogezand zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Een van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Hoogezand is zondag 10 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien