Doe mee aan de Fashion ontwerpwedstrijd!

ZUIDLAREN - Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september vindt in Zuidlaren een modeweekend plaats en staat tout Zuidlaren in het teken van Fashion. Dit Fashionweekend is voor Grand Café Zuidlaren aanleiding om een Barbie Modeontwerpwedstrijd uit te schrijven.

Bij jij een modeontwerper in spé? Doe dan mee aan de Fashion ontwerpwedstrijd! Ontwerp een jurk voor Barbie en wie weet kiest de jury jouw ontwerp uit als winnaar! De opdracht is: ontwerp een jurk voor Barbie. Laat je inspiratie de vrije loop er zijn geen restricties. Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd.

Er zijn drie categorieën: kinderen (t/m 12 jaar), jongeren (13 t/m 17 jaar) en volwassenen (18+). Een deskundige jury zal alle ontwerpen gaan beoordelen. Ze zullen op zaterdag 16 september de prijsuitreiking verzorgen. Alle ontwerpen worden tijdens het Modeweekend tentoongesteld in Grand Café Zuidlaren. De inschrijving is geopend en deelname is gratis. De prijsuitreiking van deze wedstrijd vindt plaats op zaterdagmiddag 16 september om 17.30 uur. Meer informatie kun je vinden op www.grandcafezuidlaren.nl of stuur een email naar info@grandcafezuidlaren.nl