Nieuwe topman bij Koopman Logistic Group

HOOGEZAND - Maurice de Wilde is per 1 oktober 2017 benoemd tot CFO van Koopman Logistics Group. Het bedrijf heeft ook een vestiging in Hoogezand. De Wilde neemt een brede ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland, mee naar het bedrijf. Koopman Logistics Group, actief in automotive-logistiek en ‘general cargo’, heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt in een sterk veranderende markt.

Koopman Logistics Group biedt importeurs, dealers, leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen en andere bedrijven met grote vloten personenwagens een complete logistieke dienstverlening. Door een combinatie van transport, opslag en reparatie van voertuigen te leveren, is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste speler in de Benelux op dit vakgebied.

CEO Jon Kuiper ziet in die processen grote kansen voor de toekomst: ,,De markten waarin wij opereren, maken momenteel enorme ontwikkelingen door. Wij zetten bij onze klanten in op een integrale benadering van onze gezamenlijke processen, waardoor we baanbrekende innovaties kunnen bereiken. Tegelijkertijd staan we voor de uitdaging om onze positie als leidende dienstverlener in de automotivebranche verder uit te bouwen. Ik ben daarom erg blij met de komst van Maurice de Wilde als CFO en zie uit naar onze samenwerking.”