Nick Bult Boogie and Bluesband in ’t Keerpunt

SPIJKERBOOR - Op zaterdag 26 augustus is het tijd voor dampende zomerblues in de gelagkamer van café ’t Keerpunt in Spijkerboor. Vanaf 21 uur is het blues en boogie met de Nick Bult Boogie and Bluesband.

Al sinds 1996 spelen Nick Bult, Wietze Koning, Bob Philipse en André van der Werf in dezelfde samenstelling. En dat is te horen: als een stoomtrein dendert dit clubje topmuzikanten door de tent! Al jaren spelen ze in verschillende samenstellingen in binnen- en buitenland, van postzegelpodia tot stadions. In vele bekende en minder bekende bands en met vele bekende en minder bekende artiesten hebben ze het podium gedeeld. Van Marco Borsato tot Boudewijn de Groot en van Erwin de Vries tot Hollywood Boulevard. Maar als ze dan weer met z’n vieren samenspelen, gebeurt er iets bijzonders.

Café ‘t Keerpunt in Spijkerboor is een uniek podium voor artiest en publiek. In de sfeervolle en intieme gelagkamer voelen artiesten zich thuis en dat merk je! Zie voor meer informatie en de agenda: www.tkeerpunt.nl.