Muzieknacht van Zuidlaren met activiteiten op 8 locaties

ZUIDLAREN - Op zaterdag 26 augustus zal de muzieknacht van Zuidlaren weer gaan plaatsvinden. Elk jaar weer het moment om elkaar te treffen en vakantie verhalen uit te wisselen onder het genot van een drankje en leuke muziek. Dit jaar zijn er op 8 locaties activiteiten. Op 3 plekken start het muziekfeestje al aan het einde van de middag en het begin van de avond gecombineerd met een heerlijk diner.

Daarna kan men doorgaan richting de avond/nacht programma’s. Vanaf ongeveer 22.00 uur knalt het op de andere 5 plekken de muziek uit de boxen van Dj’s, duo’s en volledige bands.

Bij Cosineros Singer/songwriterfestival

Bij Cosineros staat tijdens de muzieknacht in het teken van singer/songwriters. Prachtige muziek, vaak met alleen gitaar en zang, die je gegarandeerd in je hart gaat sluiten. Relaxed genieten van een heerlijke maaltijd en persoonlijke en verrassende muziek. Vanaf 17:00 word je geïnspireerd door verschillende singer/songwriters en vanaf een uur of 21:00 komt je nieuwe favoriete band optreden. Tot dan!

‘Hof van Zuidlaren Guitar Guy & Mr.Harmaniac (blues)

Diner & Blues bij Brasserie ’t Hof van Zuidlaren van 17.30u tot 21.00u

Unieke samensmelting: goede blues van GG & mr.Harmaniac, lekker eten en een gezellige sfeer bij Brasserie ’t Hof van Zuidlaren.

Geniet tijdens een heerlijk diner in de sfeervolle Brasserie van de lekkere blues van GG (The Guitar Guy alias Henk de Ruiter) uit Gieten en Mr. Harmaniac (alias Erik Niemeijer, uit Zuidlaren). Een gemoedelijke sfeer, lekker eten en een mix van Delta, Ragtime, Chicago en Country Blues, waarbij groovy gitaarspel en de harmonica ondersteund worden door voet percussie. De Chefkok zal een keuze samenstellen van swingende gerechten met een vleugje blues.

Een speciale avond, reserveer tijdig! GG & mr.Harmaniac spelen vanaf 17:30 uur

Eethuis voor allen SA

Muziek tijdens het diner en we hebben gekozen voor SA!

SA! bestaat uit Sander en Atsje. Met zijn 2en brengen zij een muzikaal programma uitgevoerd in de bezetting van piano & zang.

SA!, staat voor…en zo doen wij het! Kijk en luister zelf naar onze klanken.

Café de Vliegh Contradiction (Groove, funk, soul)

De magie van een dansend en meezingend publiek, zwetend en feestend op nummers van nu en weleer, kun je je het voorstellen? Dat is waarom Jeanette en Cynthia destijds hun oude bekenden vanuit het coverband circuit optrommelden om een lekkere frisse coverband op te richten: Contradiction! Swingende, funkende, groovende, soulvolle en rockende covers worden vol overgave over het publiek uitgerold. 7 man sterk, buiten in de stromende regen of binnen in een dampende kroeg, tot nu toe altijd een uitzinnig publiek. Met covers van Incognito tot Earth, Wind and Fire, elk optreden moet spraakmakend worden!!

De Gouden Leeuw DJ Rodger

Alle bekende hitjes en meezingers.

Café de Paris Grand spectacle de disk

Met herinnering aan 50 jaar discotheek “Cafe de Paris” openen wij ook tijdens deze muzieknacht weer onze deuren. D.J. Wopke draait weer op uw verzoek muziek van “heden en verleden” en zoals elk jaar maken wij er tevens een kleine reünie van en hopen zodoende 3 generaties Paris-gangers te mogen begroeten.

Café de zwarte kat Duo Siep Grotenhuis

Eénmansorkest met zangeres.

Met hun breed en veelzijdig repertoire van golden oldies uit de jaren ’70-’80-’90, Nederlandstalig van o.a Jan Smit, Frans Duijts, Hazes en feestnummers van Jannes, De Gebroeders Ko etc., gaan de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Voor ieder wel wat wils voor een geslaagd feestje.

Café het Boschhuis Hans van lier band (rock en roll)

De Hans van lier Rock en Roll Band is bekend van diverse optredens en festivals in zowel Nederland als daarbuiten. Rock en roll gecombineerd met prachtige blues en soul dus dit belooft een leuke swing avond te worden.