Tribute-concert to Elvis Presley bij Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN- - Woensdag 16 augustus 2017 is het 40 jaar geleden dat Elvis Presley op 42-jarige leeftijd overleed. Om de legendarische Elvis te herdenken komt Aron Borgh and the Burnin Love band een tribute-concert verzorgen op zaterdag 19 augustus 2017 bij Grand Café Zuidlaren.

De Nederlandse Aron Borgh is zijn hele leven al ”inspired by Elvis Presley” en weet als geen ander dat gevoel in zijn stem en performance te leggen. Zijn warme stem, welke een bijna griezelige gelijkenis vertoont met die van de King brengt u terug naar de jaren ‘70 waarin Elvis o.a. Las Vegas aan zijn voeten bracht. Al 3 keer gooide Aron hoge ogen in Memphis waar hij meedeed aan hoog gewaardeerde Elvis tributes. Grote indruk maakte hij ook in de Sun studio, waar Elvis ooit werd ontdekt en waar Aron een aantal nummers zong op dezelfde plek waar Elvis ooit “That’s allright mama” inzong. Aron neemt u mee in de emotie van nummers als Polk Salad Annie, You’ve Lost That Loving Feeling, Suspicious Minds, In The Ghetto, Burning Love, My Way en vele anderen.

Aron weet de gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Elvis waarderen, maar ook mensen die weinig van Elvis kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Aron ten gehore brengt. Aron Borgh en de Burnin Love Tributeband laten u terugkeren naar de tijd eind jaren ‘60 en de jaren ’70 met Elvis, laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende rocksongs. Elvis by Aron is meer dan de moeite waard. Aanvang 21.30 uur, de toegang is € 10,00 p.p. Ticketverkoop aan de bar of via VanPlan.nl