Voetbalvereniging Hoogezand denkt ook aan de jongste jeugd

HOOGEZAND - De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand is een samenwerking aangegaan met Hesseling Verhuur voor het plaatsen van een Olifant Multiplay Springkussen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal van de rood/zwart combinatie uit de gemeente Hoogezand.

Zowel op zaterdag als op zondag wordt naast het kunstgrasveld een springkussen geplaatst met de afmetingen 520 x 500 x 320cm waar de jongste jeugd van v.v. Hoogezand gebruik van kan maken. “Daarmee komt een lang gekoesterde wens van zowel de jeugd alsmede de ouders van de spelers in vervulling” aldus de sponsorcommissie.

Hesseling Verhuur verhuurt springkussens, statafels, popcorn, poffertjes- en suikerspinmachines, skytubes en diverse andere partybenodigdheden voor uw feest, straat- barbecue en kinderfeestjes, bedrijfsopening, promotie, buurtfeest, open dag en elk ander feest, evenement of gelegenheid.

Bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018, namelijk op zondag 24 september 2017 zal bij Hoogezand-1 tegen Sint Annaparochie de Olifant Multiplat Springkussen officieel feestelijk in gebruik worden gesteld. Voetbalvereniging Hoogezand verwacht veel kinderen, ouders en opa’s en oma’s.