Gezellig tennistoernooi

SCHILDWOLDE - Er hebben zich zo’n 180 deelnemers aangemeld, die zich de afgelopen dagen hebben voorbereid op de te spelen tennispartijen.

Elke wedstrijddag zullen vanaf 12.00 uur tennispartijen worden ingepland door de commissie WO bestaande uit: Pim Cruiming, Déan Klimp, Annemiek Hijlkema, Annemarie Koning en Ton Koning (op de foto). De afgelopen jaren heeft het toernooi zich met name als gezelligheidstoernooi geprofileerd en dat begint zijn vruchten af te werpen. Met name de categorieën 6 t/m 8 zijn goed gevuld met deelnemers. Gedurende het toernooi worden er (naast tennis) allerlei activiteiten op het park georganiseerd en kan dagelijks van een andere soep en/of warme maaltijd worden genoten. Juist de inzet van veel leden voor hand- en spandiensten tijdens het toernooi werkt als een verbindende factor bij de club. Zonder al deze fanatiekelingen zou het niet mogelijk zijn zo’n toernooi te organiseren.

Iedereen is uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen om spelers aan te moedigen, deel te nemen aan de activiteiten, de soep of maaltijd van de dag te testen of te genieten van het getoonde tennisspel. Jij komt toch ook?