Van hobby naar droombaan

HOOGEZAND - Amely Beauty Salon & Brow Bar aan de Talmastraat 43 breidt uit en opent op zondag 6 augustus feestelijk haar deuren in haar nieuwe salon!

,,Het afgelopen jaar heb ik mijzelf meer ontwikkeld en kreeg ik het drukker en drukker. Ik wist het zeker ik ga nu 100% voor mijzelf beginnen in een hippe vernieuwde salon! Een salon die zeker hier in Hoogezand een echte eyecatcher zou zijn.”

,,Ik beschrijf mijzelf niet als de standaard schoonheidsspecialiste en dit zie je ook zeker terug in de moderne salon. Ik vind ontwikkeling belangrijk en ga graag mee met de nieuwste trends op beautygebied. Zo werk ik met het bekende en betaalbare make-up merk Sleek, een fantastisch huidverbeterings merk Diëgo Dalla Palma en een prachtig hars merk genaamd Lycon waarmee ik haartjes vanaf 1mm moeiteloos kan waxen.”

U kunt in de salon ondermeer terecht voor een brow-treatment. Dit is een unieke behandeling om prachtige strakke wenkbrauwen te creëren. Ik heb afscheid genomen van de "normale" wenkbrauw behandeling die we allemaal wel kennen van het pijnlijk epileren met de pincet. Bij mij in de zogenoemde browbar wordt uw wenkbrauw op maat gemaakt door gebruik van verschillende technieken. Hiermee wil ik de klant laten ervaren dat een browtreatment ook ontspannend en haast pijnloos kan zijn.”