Driedaags Voetbal & Funcamp in Sappemeer

SAPPEMEER - HSC neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en probeert de jeugd meer in beweging te krijgen. Op woensdag 30, donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september, is er op het sportpark van HSC een voetbalkamp.

De voetbaltrainingen, georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar, staan onder de professionele leiding van Rene Wollerich van voetbalcenter Meerstad. Naast het voetbalgedeelte wordt er nog meer gedaan om het plezier voor de kinderen te vergroten. Er wordt naast een zwemmiddag ook een voetbalFundag ingepland. Op deze Fundag kunnen de kinderen voetballen in een pannakooi, meedoen met een potje bubbelvoetbal, meten hoe hard ze kunnen schieten en nog veel meer!

De reguliere voetbaltrainingen bestaan uit techniektrainingen, 1:1 duels, 2:2 en andere partij- en afwerkvormen. Om het evenement voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te maken, zijn de kosten erg laag gehouden. Een passe-partout (toegang voor alle 3 dagen) kost slechts 10 euro. Dit is inclusief de zwemmiddag en alle dagen gezamenlijk lunchen. Voor leden van HSC bestaat een speciaal tarief.

Inschrijven kan nog steeds. In de eerste week zijn er al veel aanmeldingen geweest. Deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Dus schrijf je, samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes, snel in! Dit kan via www.vv-hsc.nl.