WerkmaX Kalkwijck Open 2017: schrijf je in

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Tennisvereniging LTC de Kalkwijck heeft met WerkmaX een fantastische sponsor gevonden voor het jaarlijkse Kalkwijck Open tennistoernooi.

Het toernooi heet daarmee nu dus het WerkmaX Kalkwijck Open. Het toernooi wordt gespeeld van 14 t/m 20 augustus.. Op vrijdagavond 18 augustus is er een gezellige feestavond met DJ Jack Koning.

Je kunt tot 5 augustus inschrijven via www.toernooi.nl.

WerkmaX is een dynamische en snel groeiende uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in het vinden van de baan voor jou of het zoeken van de juiste kandidaat voor jouw bedrijf. Persoonlijk betrokken en no-nonsense zijn de termen waar zij voor staan, zij denken mee en nemen zorgen uit handen van hun klanten door een zo flexibel mogelijk personeelsbestand te bieden, uiteraard passend bij de cultuur en structuur van de organisatie. WerkmaX is altijd opzoek naar aanpakkers die ervaring en/of affiniteit hebben met de bouw, techniek of groenvoorziening. Ook voor bedrijfs- en sportkleding met eventuele bedrukking ben je bij WerkmaX aan het juiste adres.