Proeverij Tour de France met Albért-Guillaume Prangé!

HOOGEZAND - Als afsluiting van de Tour de France weken bij Alwijn Slijterij Wijnerij is er dit weekend een proeverij van diverse Franse wijnen. Eigenaar Albert-Willem Prenger heeft de in het departement Corèzze zeer bekende en gerenommeerde specialist in Franse wijnen Albért-Guillaume Prangé bereid gevonden om de wijnen van deskundig commentaar te komen voorzien!

In zijn dorpje Turenne met 770 inwoners geldt hij als hét aanspreekpunt op het gebied van Franse wijnen. En op zon- en feestdagen kan je hem daar zelfs soms aantreffen op een terrasje of aan de waterkant.

Circa 15 wijnen worden ontkurkt en maken een Ronde van Frankrijk, uiteraard met de bekende hoge “Alwijn’’ kortingen! Tijdens deze proeverij kan u ook genieten van een paar heerlijke Franse kazen, uiteraard van onze gewaardeerde collega’s van Kaashuis Wrongel.

Bij besteding van minimaal 15 euro en het correct beantwoorden van de prijsvraag, maakt men ook nog eens kans op de Trek- racefiets ter waarde van 699 euro die verloot wordt onder de klanten van Alwijn Slijterij Wijnerij en Kaashuis Wrongel!

Kortom weer reden genoeg voor een bezoekje aan Alwijn Slijterij Wijnerij zo vlak voor de vakantie! Santé!

Aubert-Guillaume Prangé is present op vrijdag 21 juli van 12.00 tot 20.00 en zaterdag 22 juli van 10.00 tot 16.00.