Eerste Steunbeer voor Uitdaging

KOLHAM - Edward Staal, mede-eigenaar van A&S Vancare in Kolham, is de eerste Steunbeer van de Midden-Groningse Uitdaging. Steunberen zijn sterke schouders die het werk van de Midden-Groningse Uitdaging dragen. Met hun financiële ondersteuning kan de Midden-Groningse Uitdaging de lokale leefbaarheid blijven verbeteren.

De Midden-Groningse Uitdaging verbetert de leefbaarheid door maatschappelijke organisaties met een hulpvraag op lokaal niveau te matchen met ondernemers. De bedrijven bieden ondersteuning in de vorm van spullen, kennis, mankracht en middelen.De financiële bijdrage van een Steunbeer wordt omgezet in het drievoudige aan maatschappelijke waarde.

,,Op de bres staan voor anderen is ontzettend mooi om te doen of te zien gebeuren. Dat heeft mijn aandacht’’, motiveert Staal zijn keuze om Steunbeer te worden: ,,A&S Vancare is een dienstverlenend bedrijf. Helpen en ontzorgen is wie we zijn. De behoefte bepaalt wat we doen. Dat zie ik ook bij de Midden-Groningse Uitdaging, waarbij de ene geeft en de anderontvangt. Het is een tweerichtingsverkeer waar beide partijen blij van worden.’’ A&S Vancareontzorgt in de levering van nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s en rolstoelbussen. Ook bieden ze maatwerk op het gebied van ombouw, inrichting en accessoires voor bedrijfsbussen