Janet’s Haarstyle de leukste

HOOGEZAND - ij vroegen hoe het nu met haar is.

Janet! Gefeliciteerd met je prijs.

,,Dank je!”

Leuke jurk trouwens.

,,Vind je?”

Ja! Maar je hebt de prijs niet voor je jurk gekregen. Waarvoor wel precies?

,,Nou... We zijn uitgeroepen tot de leukste kapsalon van het jaar in de provincie Groningen. Super leuk natuurlijk na twee jaar gemeentewinnaar nu provincie winnaar.”

Wat was het precies voor wedstrijd?

,,Klanten konden hun stem uitbrengen. Op de website konden ze naast een stem ook een cijfer geven.’’

Je bent gewoon hartstikke populair dus!

,,Nou bij mijn klanten blijkbaar wel! Ik ben echt ontzettend trots dat zoveel klanten hebben gestemd en flink reclame hebben gemaakt om te stemmen op ons. Dit jaar wou ik eigenlijk niet meer mee doen. De verkiezing is elk jaar en we weten allemaal een jaar vliegt zo voorbij... Dus voor mijn gevoel was het nog maar even geleden dat we de iedereen hadden gevraagd te stemmen voor de vorige verkiezing. Maar toen het eenmaal zo ver was waren het toch de klanten die begonnen te pushen van ‘Hey Janet kom op gewoon weer actief mee doen! Alleen maar gezellig!’ En mijn collega Céline wilde het heel graag... Ze wilde graag naar de Award Show. Dus ja, dan ga je er weer voor. We zijn maar een kleine salon en om dan zoveel stemmen te krijgen is gewoonweg geweldig.”

Dus samenvattend: eerst de leukste kapsalon van Hoogezand-Sappemeer, nu de leukste van de provincie Groningen. Wat ga je doen om volgend jaar de beste van Nederland te worden?

,,Nou ik riep eigenlijk voor de uitslag al dat we volgend jaar een jaartje overslaan om de klanten wat rust te gunnen qua stemmen Ik vind dat best lastig hoor! Ik ben altijd bang dat het punt komt dat mensen denken gut komt ze weer aan. Maar nu zeggen de klanten als reactie op deze uitslag hetzelfde als wat jij nu zegt. Volgend jaar leukste van Nederland? We zullen zien! Er staan wat spannende veranderingen in de planning dus even zien of het er volgend jaar van komt.’’

Spannende veranderingen? Je maakt me nieuwsgierig...

,,Nou het ligt in de planning dat ik voor volgend jaar zomer moet verhuizen. Ik zit nu al 5 jaar met mijn salon bij La Luna Care aan de Kerkstraat in Hoogezand. We hebben een erg mooie tijd gehad samen. Zij gaan volgend verhuizen naar een geweldige locatie in Hoogezand. Ik ga niet mee met de salon en ben op zoek naar een andere leuke locatie in Hoogezand-Sappemeer. Een nieuwe weg en nieuwe kansen. Erg spannend maar vooral ook leuk!’’

KNIP & ZON

Knip & Zon leukste kapsalon van Hoogezand-Sappemeer

Elk jaar wordt de verkiezing Leukste Kapsalon van het jaar gehouden. Knip&Zon deed mee aan deze verkiezing en won met de meeste stemmen van de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Voor de provincie Groningen eindigde Kip & Zon op de derde plek. Dit viert Knip & Zon tijdens de Feestweek die tot 8 juli duurt, met alle klanten, glaasje champagne, een hapje en aantrekkelijke aanbiedingen.