Gezellige reüniewedstrijd FVV

Hoogezand-Sappermeer - In het sportpark aan de Julianastraat in Foxhol werd zaterdag een reüniewedstrijd georganiseerd. Het huidige FVV 1 team onder leiding van Marinus Siekman moest het opnemen tegen oud FVV 1.

Dit oud-team onder leiding van Henk de Koe dat in de jaren 90 via de nacompetitie naar de tweede klasse promoveerde, kwamen na jaren weer bijelkaar om het tegen het huidige team op te nemen.

Voor aanvang van de wedstrijd werd en nog 1 minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van het trouwe lid en supporter P.Teuben.

Na het fluitsignaal werd er sportief gestreden en lieten de mannen van oud-FVV zien dat ze het spelletje nog niet verleerd waren. Van beide kanten kwamen er veel kansen. Hoewel de oude rotten goed tegenstand boden, won de huidige selectie met 3-1.

Na het laatste fluitsignaal werd er nog een aantal mensen in het zonnetje gezet omdat ze stopten. Marinus Siekman (trainer eerste elftal), Rob Talma (leider eerste elftal ) en Harm-Geert en Hilda Eddens (kantine beheer) werden hartelijk bedankt voor alles wat ze voor FVV gedaan hadden en kregen van het bestuur een presentje.

Ook werd Blijham Onroerend Goed nog bedankt voor de afgelopen 25 jaar dat hij als hoofdsponsor bij de vereniging was betrokken en kreeg hij ‘zijn’ shirt ingelijst. Voor veel oudleden was deze wedstrijd voor herhaling vatbaar en werd na de wedstrijd nagepraat onder het genot van een drankje

Na de wedstrijd stond er een barbeque klaar voor spelers, oudspelers en alle vrijwilligers. Een gezellig einde van het voetbalseizoen.