Reensche Compagnie houdt open dag

HOOGEZAND - De Reensche Compagnie houdt zaterdag een open dag in het gebouw aan de Tak van Poortvlietstraat in Hoogezand. De Reensche Compagnie is een woningstichting voor ouderen, waar men zich kan inschrijven vanaf 55 jaar en wonen vanaf 60 jaar.

Daarnaast beschikt De Reensche Compagnie over een volledig ingericht zalencentrum met uitstekende horecafaciliteiten die zich voornamelijk richt op de zakelijke markt en verenigingen.

Zaterdag 24 juni stelt De Reensche Compagnie woningzoekenden en belangstellenden in de gelegenheid om een kijkje te nemen. Met georganiseerde rondleidingen worden mensen in de gelegenheid gesteld om de verschillende typen woningen te bezichtigen. Op deze wijze kan men een gedegen indruk van de woningen krijgen. De huidige bewoners kunnen uw vragen beantwoorden zodat u zich een goed beeld kunt vormen van wonen in De Reensche Compagnie. De diverse clubs van de Reensche Compagnie zullen zich die middag ook presenteren om de slogan kracht bij tezetten: ‘De Reensche Compagnie, Meer dan wonen alleen’

Op het grote parkeerterrein zal piratenkoor Voorwaarts, Voorwaarts optredens verzorgen, in de grote zaal staan kramen opgesteld waar diverse aanbieders hun waar- of diensten aanbieden en op het zonnige terras kan er een kopje koffie met appeltaart of een verfrissend drankje worden gedronken.

Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur staan alle medewerkers klaar om de belangstellende persoonlijk te begroeten.