Tim Grimm keert terug in Keerpunt

Veendam - Tim Grimm speelt op vrijdag 23 juni om 21 uur in café ’t Keerpunt in Spijkerboor. Grimm heeft een bijzondere band met het café in Spijkerboor.

Zijn vorige album The Turning Point is naar het café genoemd. In 2017 heeft hij een nieuw album uitgebracht waarin hij zich van een meer maatschappijkritische kant laat zien. De verwikkelingen in zijn thuisland de Verenigde Staten zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten en dat hoor je in ‘A stranger in this time’, uitgebracht onder de naam Tim Grimm and the Family Band. Met die band speelt hij ook in ’t Keerpunt.

Op zaterdag 24 juni (20.15 uur) komen The Happy Tunes naar Veendam om het theaterseizoen in vanBeresteyn swingend af te sluiten. De band heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. Het repertoire bestaat uit nummers van The Beatles, David Bowie, The Who, Barry McGuire, The Doors, Cat Stevens en vele andere artiesten uit de jaren 60 en 70.

Uitgedost als hippies blijven de bandleden heel dicht bij het origineel. (Oud) Veendammers Koos Cramer (leadzang) en Nick Cramer (gitaar, zang) behoren sinds 2015 tot de vaste bezetting van de band die verder bestaat uit Klaas Post (gitaar, zang), Jan van Dijk (bas, zang), Paul Bergman (keyboards,zang) en Kid van Hees (drums, zang)