Kielzog en Novo samen in zee

Hoogezand-Sappermeer - Kielzog en Novo gaan samen in zee. Cliënten van de Novo die voorheen werkzaam waren bij de Konditorei en andere organisaties in de omgeving van Hoogezand-Sappemeer, verlenen nu officieel hun diensten aan Grand Café Kielzog.

Vrijdag werd de samenwerking officieel bekrachtigd met de ondertekening van een overeenkomst. Het historische moment werd gevierd met gebak, een drankje, en toespraken voor de aanwezigen: cliënten en medewerkers van de NOVO, en medewerkers van Kielzog.

Yolanda Mergler, directeur van Kielzog, en Arno Veldboom, divisiemanager bij de Novo ondertekenden het contract nadat ze beiden de inzet prezen van de Novo cliënten. Deze werken al anderhalf jaar tot grote tevredenheid van alle partijen bij Kielzog in de horeca. Ze onderhouden de koffie-automaten in het hele gebouw, beheren het magazijn en helpen in het café achter de bar en in de keuken. Ook verzorgen ze de lunch voor de gemeenteambtenaren in het restaurant van Kielzog. Ze worden hierbij ondersteund door twee vaste begeleiders die eveneens al snel hun draai in de nieuwe organisatie hebben gevonden.