Odd Fellow-prijs Gouden Handen voor Praktijkonderwijs AJC

HOOGEZAND - De deelschool Praktijkonderwijs van het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand heeft de Odd Fellowprijs Gouden Handen 2017 ontvangen.

De Gouden Handen Award gaat niet naar een individuele leerling zoals vorig jaar, maar is voor de gehele school voor zowel leerlingen als docenten en onderwijsondersteunend personeel. De prijs bestaat uit een Award en een miniatuur-award, een pin, voor elke leerling. Verder is een cheque overhandigd als bijdrage voor een cultureel uitje voor de leerlingen.

Daarnaast is er een foto-expositie gemaakt over het leven op deze deelschool. Juryvoorzitter Roel Nijhof van de Odd Fellows in Sappemeer benadrukte de gezamenlijke prestatie die de deelschool heeft geleverd. ,,Samen bereik je een doel, samen kun je meer. Wees als leerling trots op jezelf en trots op je opleiding. Zeg tegen jezelf: ‘Ik ben wat, ik kan wat en ik wil wat’. Draag of bewaar de pin die je hebt ontvangen, als een teken van onderscheiding die jij hebt gewonnen. Dit speldje bewijst dat je gouden handen hebt waarmee je veel kunt doen voor jezelf en voor anderen.”