Themaweek over helden bij Rehoboth

HOOGEZAND - Rehoboth stond drie dagen in het teken van het thema ‘Helden en idolen’. De leerlingen gingen fanatiek aan de slag gegaan met het uitbeelden van hun held of idool tijdens een door hun gekozen workshop. De leerlingen kondenkiezen uit de workshops: beeldend, film, theater, poëzie en muziek.

Leerlingen konden bij beeldend met eigen gekozen materialen aan de slag. Bij film hebben de leerlingen op verschillende manieren hun held of idool uitgebeeld en daar een mooi filmpje van gemaakt. In de gymzaal hebben de leerlingen van theater, ondersteund door leerlingen van het Ubbo Emmius, gewerkt aan hun optreden waarbij ze hun held of idool onder andere uitbeelden door middel van toneel of dans. Bij poëzie zijn prachtige gedichten gemaakt en hebben de leerlingen les gehad van dichter Kees Spiering. Op bestaande melodieën zijn bij muziek nieuwe teksten ingezongen over hun helden en idolen.

De themaweek werd afgesloten met een inloop voor familie, vrienden en kennissen. Met trots konden ze laten zien wat ze hadden gedaan! Wat was het gezellig met zoveel mensen in de school!