HSC JO15-1 pakt op overtuigende wijze KNVB beker

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Zaterdag 10 juni wist de JO15-1 van VV HSC de KNVB beker binnen te slepen op de Bekerfinaledag in Emmen. Op overtuigende wijze werd mede finalist, JO15-2, van ZFC Zuidlaren met 4-0 aan de kant geschoven.

De spanning zet er goed op bij de spelers en leiding van HSC JO15-1. Dit bleek echter ongegrond. Vanaf minuut 1 waren de jongens van HSC de bovenliggende partij en werd er op het scherpst van de snede door de boys gespeeld. Zeer geconcentreerd werd er opgebouwd, iets wat uit monde in 2 fantastische doelpunten in de eerste helft door Frank Pauwels. Na de rust werd de draad weer opgepakt door HSC. Ook in dit tweede bedrijf waren de jongens uit Sappemeer verreweg de betere ploeg en ook nu wisten ze dit in de score uit te drukken. Shaughnessy Ronoastro en Roemello Louisa wisten respectievelijk de 3-0 en 4-0 in de touwen te werken.

Het mag voor VV HSC een fantastische prestatie genoemd worden dat de JO15-1 van de vereniging de dubbel pakt. Een aantal maanden geleden werd al op overtuigende wijze het kampioenschap behaald, waarna de focus volledig op de beker kon worden gericht. Met gepaste trots wordt door de vereniging terug gekeken op een fantastisch seizoen voor de club met verschillende kampioenschappen (MO17-1, JO15-1 en JO11-1), de promotie van het 1 e elftal naar de derde klasse en nu de bekerwinst van de JO15-1.