Holthausen is de duurzaamste

HOOGEZAND - Holthausen is uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf van Nederland. De wedstrijd en verkiezing werd uitgeschreven door Stichting Nederland CO2 Neutraal. Deze stichting probeert het bedrijfsleven te helpen CO2 neutraal te ondernemen. Vandaar ook deze verkiezing, die werd gewonnen door het Hoogezandster bedrijf.

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn zich bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen en zetten zich in voor verandering, door bijvoorbeeld minder energie en grondstoffen te gebruiken of over te stappen op duurzame alternatieven. In dit rijtje passen ook de initiatieven van de Holthausen groep.

„Holthausen heeft zich als doel gesteld om waterstof tanken mogelijk te maken in de noordelijke provincies. En ze bouwen voertuigen om, zodat ze op waterstof kunnen rijden. Verder zijn ze koploper in duurzaam ondernemen door hun deelname aan het koploperproject duurzaam ondernemen Groningen. Holthausen is met stip een echte ‘game changer’”, luidt de omschrijving van Nederland CO2 Neutraal, de organisator van deze wedstrijd .

Holthausen is specialist op het gebied van gas, gastransport, veiligheidstrainingen en opleidingen voor brandveiligheid en -beveiliging.