Alders Jeugdtoernooi voor JO7, JO9 en JO11 bij HS’88

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Op zaterdag 10 juni organiseert HS’88 voor de 3 e keer het Alders Jeugdtoernooi. Maar liefst 40 teams van JO7, JO9 en JO11 uit de hele provincie binden op deze dag de strijd met elkaar aan. De verwachting is dat er veel spannende duels zullen worden gespeeld aangezien de teams op sterkte zullen worden ingedeeld.

Hoofdsponsor van het toernooi is Alders Makelaars met vestigingen in Hoogezand, Veendam en Groningen en Assen. ,,Na het succes van de afgelopen jaren wilden we ook dit jaar weer graag onze naam verbinden aan dit fantastisch toernooi”, aldus Ronald Vos van Alders Makelaars. ,,We staan met ons kantoor middenin de samenleving en hopen dit op deze manier te benadrukken. De jeugd heeft immers de toekomst. Daarnaast zou het toch prachtig zijn om later te kunnen zeggen dat de nieuwe Robben, Messi of Neymar op het Alders Jeugdtoernooi is ontdekt”, aldus makelaar Vos.

Het toernooi draait op de inzet van heel veel vrijwilligers. De catering, publiciteit, maar ook de inzet van de scheidsrechters worden volledig verzorgd door mensen van de vereniging. Voor iedereen die een kijkje wil nemen op de velden van HS’88: u bent van harte welkom vanaf 09.00 uur met de start van het JO7, JO9-toernooi. Vanaf 13.00 uur start JO11 met hun programma.