Advocate zoekt de samenwerking

HOOGEZAND - Zelfstandig gevestigd advocaat Nicolien Groeneveld gaat vanaf heden samenwerken met een ander kantoor namelijk Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators te Leek en Delfzijl.

Haar vestigingsadres zal zijn op het kantoor in Leek. Daarnaast blijft Groeneveld inloopspreekuren houden binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Op maandagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur is zij te vinden in het MFC in Foxhol, iedere tweede dinsdag van de maand is zij daar van 19.00 tot 20.00 uur en op donderdagmiddag houdt zij inloopspreekuur aan de Kerkstraat 38a in Hoogezand van 13.00 tot 15.00 uur. Op laatstgenoemde locatie is Sociaal Team West gehuisvest.

,,Voor cliënten is het prettig te weten dat er een mogelijkheid is om samen te werken met het Sociaal Team". aldus Groeneveld. ,,Vaak zijn er naast juridische problemen ook maatschappelijke problemen. Als cliënten dan slechts eenmaal een drempel hoeven te nemen om ondersteuning te vragen, kan deze samenwerking ervoor zorgen dat er korte lijnen zijn tussen diverse hulpverleners. Uiteraard gaat het om het kunnen vergemakkelijken van een drempel. Vanwege de geheimhouding worden zaken niet met derden besproken.”