Geslaagde voetbaltweedaagse VV Hoogezand

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Afgelopen vrijdag en zaterdag was het genieten geblazen voor de jeugd bij VV Hoogezand.

Onder tropische temperaturen werd weer het voetbal meerdaagse toernooi georganiseerd voor de jeugd. Vrijdagmorgen moesten de teams in tenue zich opstellen in de gang bij de kleedkamers en werden alle teams onder groot gejuich van onder andere de ouders en grootouders, op de tribune, samengebracht op het hoofd veld.

Toen alle teams in een halve cirkel zich hadden opgesteld, werden ze welkom geheten door Peter Seip, de voorzitter van de rood- zwart combinatie. Nadat de voorzitter van de Club van Honderd, Dick Bosschieter (jr.) die als sponsor van het gebeuren fungeerde, het toernooi had geopend werden er honderden rood/zwarte ballonnen opgelaten.

Dit gebeurde onder groot enthousiasme van de teams, waaronder enkele uit Duitsland. Naast het voetbalgebeuren had de organisatie gezorgd voor diverse andere activiteiten, zoals een springkussen, doelschieten en een ranjakoe. Ook mochten de jaarlijkse hamburgers en braadworsten niet ontbreken. De ranja en de ijsjes gingen driftig van de hand.

Zaterdag werd een en ander nog eens dunnetjes overgedaan en werden er weer diverse wedstrijden voor de jeugd georganiseerd. De bekers voor de winnaars werden onder grote belangstelling uitgedeeld. De organisatie van de voetbaltweedaagse kan mede door de bijdrage van sponsoren terug zien opeen geslaagd toernooi, die volgend jaar zeker een vervolg krijgen, in welke vorm dan ook.