In Noordbroek weten ze wat lekker is

NOORDBROEK - Enorme drukte op het erf van de Beereshoeve aan de Zuiderstraat in Noordbroek. Daar werd gisteren (en vandaag - zondag!) Lekker Noordbroek gehouden. Lekkerbekken wisten massaal de weg te vinden naar het gezellig ingerichte foodfestival.

De tweede editie van het food truck festival heeft een bomvol programma met lekker eten, drinken en entertainment. Vorig jaar trok het evenement meteen de eerste keer 4000 mensen.

Dit jaar is het minstens zo druk. Lokale telers en leveranciers toonden hun producten en verder was er vanalles te zien, te beleven en te proeven. Lekker Noordbroek is voor het hele gezin, voor jong en oud en met speciaal vermaak voor de kinderen. Er is veel aandacht voor lokale producenten, de betere food trucks staan opgesteld, er wordt live gekookt door een topkok, er zijn workshops ‘food pairing’ (welk drankje past het beste bij welk gerecht) en er is een flink terras en veel live muziek.

Special guest Alex Vissering is het hele weekend paraat, net als verschillende andere live acts, dus goede stemming is gegarandeerd.