Clinic Oranje-vrouwen

HOOGEZAND-SAPPEMEER - e clinic werd georganiseerd in samenwerking met de Meidenvoetbalschool, Marloes de Boer en Sherida Spitse.

Marloes is de ex-aanvoerster van het Nederlandselftal en Sherida zal straks als middenvelder ons land verdedigen tijdens het EK. Doel van de dag was het vrouwen- en Meidenvoetbal in de regio te promoten met het EK- rouwen als belangrijkste drijfveer en dat is zeer geslaagd.

Meer dan zestig enthousiaste meiden en vrouwen uit de hele regio van Pekela en Bellingwolde tot aan Haren genoten van de tips & trics van onze sterren van nu en van weleer.

Nadien werd het sportieve gedeelte in een oranje kantine afgesloten met oranje ijs, EK snoep en kon ieder nog op de foto met, of kregen een handtekening van Sherida en Marloes.

HS’88 heeft het meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel al sinds de oprichting. Momenteel bouwt ze aan een nog bredere basis door o.a. alle meisjes extra techniektraining te geven in samenwerking met de meidenvoetbalschool en eigen techniektrainsters naast hun gewone training, door meisjes zoveel mogelijk de keuze te geven om samen met andere meiden of met jongens te voetballen en door voetbal voor vrouwen aan te bieden op ieder niveau.

Ben jij ook enthousiast geworden? Mail hs88vrouwen@gmail.com