Volop activiteit rond kerk Noordbroek

NOORDBROEK - Op Hemelvaartsdag is er tussen 12.00 en 17.00 uur volop beweging rond de kerk en de molen in Noordbroek, maar ook op vele andere plekken in het dorp.

Voor jong en oud is er iets te zien en te beleven. Voor de echte speurneuzen is er een ontdekkingstocht uitgezet. Leuk om met het hele gezin te doen! Ieder deelnemertje krijgt een kleine attentie en de beste speurneus wint een lekkere prijs.

De start van de route is op het pleintje tegenover de kerk. De zoektocht komt langs allerlei locaties waar een kijkje genomen kan worden. Zo kan men een rondleiding meemaken in de kerk. De klokkenluiders staan klaar om de klokken in de toren te luiden.

Bij de molen zijn er allerlei activiteiten en er staan kraampjes waar van alles te koop is op het gebied van curiosa, kunst en nijverheid. Het geheel wordt omlijst door gezellige muziek en onder het genot van een drankje kan men een vers gebakken pannenkoek nuttigen.

Ook is er een open podium waarop iedereen zijn kunsten mag laten zien. Alles is mogelijk: ben je een beginnende rapper, kun je al aardig muziek maken of dansen en wil je dat laten horen en zien aan anderen? Geef het van tevoren wel even door aan Ineke Pol via: ineke.pol@planet.nl