Langs de kant hadden de ouders het niet meer...

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Het was spannend, het was mooi! Afgelopen zaterdag 20 mei 2017 is HS’88 JO11-3 kampioen geworden in en tegen Gieterveen. Een kampioenschap waar al een aantal weken naar toe werd geleefd.

Vorige week werd thuis gelijk gespeeld. De spanning van een mogelijk kampioenschap was te groot. In de laatste wedstrijd van het seizoen moest het dus gebeuren.

Gelukkig was van spanning in de beslissende wedstrijd bij de spelers weinig te merken. Vanaf het begin werd goed gecombineerd en de ruimte gezocht. Na acht minuten scoorde middenvelder Gijs Goga na een mooie solo vanaf links, in de korte hoek.

Dit gaf vertrouwen maar omdat het tweede doelpunt niet wilde vallen, bleef het erg spannend. Grote obstakel was de keeper van de tegenstander en de paal en lat. Ouders langs de kant hadden het niet meer. Het zou toch niet gebeuren. Uiteindelijk scoorde spits Djaiden Djasmadi 3 minuten voor tijd de bevrijdende tweede doelpunt. Na het laatste fluitsignaal, was de ontlading bij de spelers (en ouders) groot. Iedereen vloog elkaar om de hals en de champagne werd ontkurkt.