Doggy’s Trimsalon stapt over op natuurlijk

SAPPEMEER - Doggy’s Trimsalon is al bijna 12,5 jaar bekend als trimsalon voor uw hond, kat, konijn of cavia. Sinds dit jaar is de trimsalon volledig overgestapt op natuurlijke producten. Er werden al biologische soapbars gebruikt voor de honden die gericht zijn op de huid en vacht, maar ook op huid en vacht problemen.

Doordat er veel belangstelling voor de soapbars is zijn ze inmiddels ook te koop bij Doggy’s Trimsalon.

Daarnaast is er de mogelijkheid om Bach Bloesem Remedies te laten samenstellen als ondersteuning onder de naam Chiakera voor zowel dier als mens. Deze Bach Bloesem Remedies zijn gemaakt van bomen, planten en struiken met elk hun eigenschap voor verschillende emoties en gemoedsstemmingen. De bekendste Bach Bloesem Remedie is de Rescue die mensen vaak gebruiken bij stresssituaties.

Wil u uw hond, kat, konijn of cavia laten trimmen dan kunt u bij Doggy’s Trimsalon terecht op maandag, woensdag en vrijdag van half 9 tot half 1 en van half 2 tot half 5 op afspraak. Wilt u informatie over de Bach Bloesem Remedies of wilt u een flesje laten samenstellen dan kan dat ook op deze dagen.

Doggy’s Trimsalon & Chiakera is gevestigd aan de Wilhelminastraat 44 te Sappemeer. Telefoonnummer 0598-392897 of 06-53604161. Zie ook http://www.doggystrimsalon.nl en www.chiakera.nl.