Tweede editie Lekker Noordbroek bij Beeres

NOORDBROEK - Na het onverwacht grote succes bij het debuut van vorig jaar - zo’n 4000 bezoekers - werd gelijk een datum geprikt voor het vervolg. Op zaterdag 27 en zondag 28 mei om 11.00 uur barst de Beereshoeve aan de Zuiderstraat in Noordbroek weer culinair uit z’n voegen.

De tweede editie van het food truck festival heeft een bomvol programma met lekker eten, drinken en entertainment. ,,De sfeer zat er direct in vorig jaar, de mensen waren heel enthousiast en de opzet klopte als een bus,” aldus Wietze Snaak van de organisatie. ,,Aandacht voor Noordbroek als culinaire hotspot is goed voor het hele dorp. We hebben in en rond Noordbroek veel telers en leveranciers van top-producten bij elkaar en met een gezellig en lekker evenement zetten we dat graag op de kaart.”

Lekker Noordbroek is voor het hele gezin, voor jong en oud en met speciaal vermaak voor de kinderen. Er is veel aandacht voor lokale producenten, de betere food trucks staan opgesteld, er wordt live gekookt door een topkok, er zijn workshops ‘food pairing’ (welk drankje past het beste bij welk gerecht) en er is een flink terras en veel live muziek. Special guest Alex Vissering is het hele weekend paraat, net als verschillende andere live acts, dus goede stemming is gegarandeerd. ,,We hopen op goed weer, maar als het nodig is dan schuiven we alles zo onder dak,” aldus Wietze Snaak.

Alle ingrediënten voor een feestelijk weekend. Beide dagen starten om 11.00 uur en het feest gaat door tot ’s avonds 22.00 uur. De entree is gratis.