Met de fiets de mooie Oost-Groninger natuur in

Veendam - De Oost-Groninger Rijwiel-3- daagse heeft voor 16, 17 en 18 mei drie mooie en verrassende fietsroutes op het programma staan.

Westerwolde, het Oldambt en hun wijde omgeving laten zich dit voorjaar wederom van hun mooiste kant zien. Het is genieten van de natuur in een prachtige omgeving. Er zijn drie prachtige routes uitgezet van elk maximaal 45 kilometer. Ook dit jaar is het gelukt om nog onbekende plekjes in de routes op te nemen.

Start en finish zijn zoals ieder jaar bij de camping in de Wedderbergen. De fietsers starten 's morgens van 9.30 tot 11.00 uur.

Na het succes van de afgelopen jaren is ook dit jaar is voor elke dag een prijsvraag opgesteld. De fiets mag overnachten in een afgesloten ruimte, voorzien van stroom ten behoeve van een fiets met trapondersteuning/e-bike. Deelnemers kunnen uiteraard ook één of twee dagen fietsen.

De Camping Wedderbergen heeft speciale prijzen tijdens de Oost-Groninger Rijwieldriedaagse. Voor informatie en inschrijving Oost-Groninger Rijwiel-3- daagse: 0597 56 17 58 of oost- groningerrijwieldriedaagse@home.nl , zie ook http://rijwieldriedaagse.realsite.nl