Nacompetitie voor A1 VV Hoogezand

HOOGEZAND - Het hoogste A -junioren team van de voetbalvereniging Hoogezand heeft afgelopen zaterdag een 1 - 2 overwinning behaald op Tubantia uit Hengelo, door dit resultaat is het team van trainer Jan Slor en leider Dennis Huizinga op de derde plaats geëindigd en mag deelnemen aan de nacompetitie.

Een bijzonder resultaat van de rood/zwarte combinatie uit de gemeente Hoogezand – Sappemeer te meer omdat het team dit jaar net gepromoveerd was naar de 3 e klasse. Verre uitwedstrijden stonden dit seizoen op het programma, reizen naar Urk, Enschede etc.

De voetbalvereniging Hoogezand beschikt al enkele jaren over hele goeie jeugdteams. Niet Allen A-1 (JO-19) maar ook B-1 (JO-17) C-1 (JO-15) en D-1 (JO-13) spelen allemaal op zeer hoog niveau. ,,Met deze sterke jeugdteams timmert v.v. Hoogezand nadrukkelijk aan de weg”, aldus voorzitter, Peter Seip. ,,We vinden het bijzonder plezierig dat onze jeugd ook door dringt tot het eerste elftal”aldus de trotse voorzitter. In de nacompetitie is de tegenstander voor v.v. Hoogezand JO-19- 1 AFC ’34 uit Alkmaar. Eerst thuis en vervolgens uit.