Even sloeg de kampioensstress toe...

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Op 15 april jl. werd de Jo11-4 van HS'88 al kampioen. Zij wonnen toen met 0-8. En de beide achtervolgers speelden toen later op de dag gelijk, waardoor HS'88 al een voorsprong van tien punten had, en met nog drie wedstrijden te gaan in de competitie konden ze dus niet meer bijgehaald worden.

Afgelopen weekend stond de eerstvolgende competitie wedstrijd op het programma, en wel de derby tegen buurman Hoogezand Jo11-4. Het team wist dat ze na afloop van deze wedstrijd gehuldigd zouden worden, en het bleek dat zeker de eerste helft de kampioensstress een beetje had toegeslagen.

Bij rust stond het weliswaar 2-0, maar dat had fors hoger kunnen zijn want er werden ook een aantal opgelegde kansen vakkundig omzeep geholpen. Na rust werd het eerst nog even flink billenknijpen voor de vele ouders en overige symphatiesanten die het team massaal waren komen aanmoedigden. Want Hoogezand kwam na een prima aanval terug tot 2-1.

HS'88 was hierdoor even uit het veld geslagen, maar herstelde zich knap en werd het alsnog een 7-1 overwinning. HS88 Jo11-4 is hierdoor nog steeds ongeslagen in hun competitie met 24 punten uit acht wedstrijden. Na afloop van de wedstrijd werden de spelers en trainers door het jeugdbestuur van de club in het zonnetje gezet. En werd het behaalde Kampioenschap uitbundig gevierd met patat en ranja in de kantine.