Laura Mijnders treedt op

ZUIDBROEK - Poëzie stoffig en onbegrijpelijk? Schrijfster Laura Mijnders uit Zuidbroek, vaste columniste van de HS-KRant, poetst graag samen met u het imago van de poëzie wat op.

Op zondag 14 mei organiseert zij een poëziemiddag bij boekhandel Van Der Velde te Groningen. Tijdens deze middag wordt het lentenummer van literair onafhankelijk poëzietijdschrift Sla|Avier gepresenteerd. De presentatie is in handen van Mijnders zelf. De muziek wordt verzorgd door Daphne Messelink, een aanstormend talent die onlangs de juryprijs tijdens de USVA Nootuitgang singer songwiter contest voor studenten won.

Daarnaast zullen er optredens zijn van Groninger stadsdichter Lilian Zielstra, Michelle Brouwer, Eli Valk, Richard Nobbe, Ninah Tiemersma, Jante Wortel, Mauricio Plat en Myron Hamming. De optredens zijn gratis toegankelijk, inbegrepen zijn een hapje en een drankje. U vindt boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt 54-55 te Groningen. Vanaf 14.00 uur bent u welkom. Komt dus allen! En aan alle dochters en zonen: neem vooral uw moeder mee, het thema bedraagt speciaal op deze Moederdag, vrouwen!