Smakelijke Moederdagactie in Martenshoek

MARTENSHOEK - Op zaterdag 13 mei is er in Winkelcentrum Martenshoek een moederdagactie. Op deze dag geven de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan de raamposters) een presentje aan de klanten.

Vegter’s Chocolade Wafels. Een koker met daarin knapperige wafeltjes half bedekt met Belgische chocolade. Deze worden aangeboden door Banketfabriek Jac. Vegter B.V. te Martenshoek en de Winkeliersvereniging Martenshoek (Wima). De winkeliersvereniging is erg verheugd met deze samenwerking waarbij de klanten een heerlijk product uit Martenshoek aangeboden kan worden.

Wie kent Vegter niet van de vertrouwde overheerlijke Vegter’s rolletjes (nieuwjaarsrolletjes) en knijpertjes. Maar naast deze producten produceert Vegter een breed scala aan andere producten, zoals kaas- en chocoladewafels.

De Chocolade Wafels zijn leuk om weg te geven op moederdag, maar natuurlijk ook heerlijk om lekker zelf op te eten! Benieuwd naar de “moederdagactie” kom dan op zaterdag 13 mei naar Winkelcentrum Martenshoek, maar wees er snel bij want op is ook echt op.