De Buren en Previtas organiseren open dag

HOOGEZAND - Fysio MCG en Previtas gevestigd aan de Gorecht Oost 177 in Hoogezand en organiseren op zaterdag 6 mei een open dag.

Maaike van Trigt van Fysio MCG: ,,Wij organiseren deze dag om iedereen die dat wil kennis met ons te laten maken. We zijn een klein team met verschillende specialisaties. Hierdoor kunnen wij iedereen voorzien van de best mogelijke behandeling. Ikzelf ben naast fysiotherapeut bekkenfysiotherapeut en heb me gespecialiseerd in verschillende klachten rondom de bekkenorganen. Denk daarbij aan incontinentie, zwangerschapsklachten, bekkeninstabiliteit enz.”

Collega Richard de Jonge vult aan: ,,Ik heb me met name toegelegd op de verschillende beweegprogramma’s die we als praktijk in samenspraak met een bewegingswetenschapper en de diëtisten van Previtas hebben ontwikkeld. Deze programma’s zijn speciaal geschreven voor mensen met diabetes, atrose, rugklachten, hartfalen en copd. We beschikken over een fantastische mooie oefenzaal met de modernste apparatuur waarvan een deel zelfs nog vervangen gaat worden voor nog modernere.”

De Jonge heeft een advies voor iedereen: ,,Heeft u diabetes en moeite om uw suikerwaarden op peil te houden ? Bent u bang dat u een hypo krijgt als u zich inspant ? Heeft u hartklachten of heeft een u hartoperatie ondergaan en bent u daardoor bang om te bewegen ? Heeft u artrose en kunt u door uw pijnklachten minder doen ? Heeft u rugklachten en /of COPD en daardoor moeite om een inspanning te leveren ? Kom dan naar onze inloopdag om kennis te maken met onze beweegprogramma’s.”