HS’88 Vrouwen 2 ongeslagen kampioen

HOOGEZAND-SAPPEMEER - HS’88 zag afgelopen vrijdagavond haar reeks van 9 gewonnen wedstrijden in Meeden bekroond worden met een vroegtijdig kampioenschap in de vrijdagavondcompetitie voor zeventallen onder de 30 jaar.

Al drie wedstrijden voor het einde konden ze niet meer worden ingehaald door de concurrenten, waarbij in de laatste match tegen Pekelder Boys een gelijkspel voldoende zou zijn. Na enig aftasten ging na 10 minuten het gas erop en konden de vrouwen na een overtuigende 0-6 overwinning aan de champagne.

Het was het eerste seizoen dat de Vrouwen van HS88 meededen aan de vrijdagavondcompetitie. Lieten ze in de najaarscompetitie hun voorsprong alsnog ontglippen in de laatste wedstrijd door Meeden, nu lieten ze geen spaan heel van de tegenstanders. HS’88 is bijzonder actief met voetbal voor alle doelgroepen en voor Vrouwen & Meisjes in het

bijzonder. Zo is men dit seizoen ook gestart met 30+ voetbal, doorgaans herintredende dames, die ook de derde helft steevast gezellig invullen. Volgend jaar zal HS’88 aantreden met tenminste vier vrouwenseniorenteams, te weten twee elftallen op de zaterdag, een zevental onder de 30 jaar en een 30+ zevental, beide op vrijdagavond. Ook wordt nagedacht over het oprichten van een zaalvoetbalteam voor vrouwen. Meiden kunnen bij voldoende deelname naar keuze met elkaar in een team of samen met jongens voetballen. Bij interesse kan men mailen met hs88vrouwen@gmail.com.