Actie Ledûb

HOOGEZAND - anaf vandaag kun je profiteren van de Summer Deal. Je krijgt twee mooie Ledûb shirts voor een speciale prijs van 109 euro 95. Ook kan gekozen worden voor 2 Ledub shirts met een bluetooth speaker voor 129 euro 95.

Het aanbod van de Summer Deal bestaat uit mooie hoge kwaliteit shirts in lange en korte mouw. De stoffen zijn uitgevoerd in zowel effen als met diverse dessins. Daarbij komt dat het aanbod van deze collectie bestaat uit de stofkwaliteiten easy- en non iron. Shirts van specialist Ledûb zorgt al jaren voor mooie collecties en staan bekend om het heerlijke draagcomfort en het gemak in onderhoud. Met een shirt van Ledûb kun je goed combineren, zowel casual als dress, zodat je iedere dag weer anders voor de dag komt.

De gein bij een Ledûb shirt zit hem in de fraaie subtiele details weet eigenaar Jos Veerkamp van Veerkamp mannenmode. ,,Deze zijn terug te vinden in de knoopjes en de mooie contrastverwerking in de boord, dat maakt iedere Ledûb uniek!”

Ook dit voorjaar heeft Veerkamp Mannenmode de Ledûb Blue Crane shirts in de collectie. Dit shirtlabel van Ledûb biedt shirts voor stoere mannen die graag een jeans met shirt dragen. Deze shirts zijn een goede aanvulling op het huidige aanbod, Blue Crane is nm de perfecte oplossing voor mannen op zoek naar een luxe shirt voor een informeel draagmoment. Zoals je van Ledûb kunt verwachten, wordt bij Blue Crane enkel gebruik gemaakt van de mooiste stoffen. Vakmanschap vormt ook voor deze collectie de basis, uiteraard gecombineerd met fashionable design en de perfecte pasvormen.

Benieuwd naar de Summer Deal en de Blue Crane collectie? Kom dan naar Veerkamp Mannenmode in Hoogezand (Sluiskade 51 – winkelcentrum Martenshoek).