Drie generaties doen cursus zeemeermin

HOOGEZAND - Afgelopen zaterdag was er weer een workshop Zeemeermin zwemmen in Zwembad de Kalckwijck. negen dames namen deel hieraan waaronder ook twee moeders.

Een jonge dame was de koning te rijk omdat niet alleen haar moeder deelname maar ook haar oma. Drie generaties Zeemeermin in een staart in het zwembad. Hoe mooi kun je het hebben.

De moeders hadden de slag wonderbaarlijk snel te pakken. Volwassenen denken vaak te veel en gaan daarbij niet altijd op hun gevoel af wat wel noodzakelijk is bij het zwemmen met een staart. Doe je de Zeemeerminslag goed dan voel je je door het water glijden met een behoorlijke snelheid. De kinderen zelf hadden hier minder moeite mee. Oma daarin tegen had er wat meer moeite mee maar aan het einde lukte het haar toch. Geweldig om te zien dat een oma nog allerlei dingen wil doen en niets te gek is.

In het tweede deel van de workshop zijn er weer foto’s van de Zeemeerminnen gemaakt en heeft iedere deelnemer zijn foto’s ontvangen. Daarnaast is er ook een filmpje gemaakt juist om deze drie generaties Zeemeermin vast te leggen. De deelnemers hebben dit ook als toegift gehad en hebben nu naast stilstaande beelden ook een bewegende herinnering aan deze workshop.

Op 24 juni is de laatste workshop voor de vakantie wederom in zwembad de Kalkwijck.