Vier concerten tijdens Record Store Day

Hoogezand-Sappermeer - Het is 22 april voor de negende keer Record Store Day, de dag waarop de onafhankelijke platenzaak in het zonnetje wordt gezet. Er zijn voor deze dag veel speciale (vinyl)releases. Daarnaast veranderen de meeste platenzaken die meedoen aan dit evenement in podia. In Hoogezand doet cd/dvd-speciaalzaak Evelyn Novacek mee aan Record Store Day.

Deze platenzaak heeft op Record Store Day aangepaste openingstijden: van 8:30 tot 18:00. Jett Rebel is dit jaar de ambassadeur voor RSD. Bij aankopen vanaf €10.- krijgen de klanten een linnen Record Store Day-tasje, met daarin een speciaal voor RSD opgenomen single van Jett Rebel. Er zijn vanaf 8:30 speciale, gelimiteerde (vinyl)releases verkrijgbaar. Dit jaar zijn er exclusieve releases van U2, Rondé, David Bowie, Bruce Springsteen, Pauw, Racoon, Beatles, Golden Earring, Normaal en véél meer!

Vanaf 11:00u. zijn er verspreid over de dag, maar liefst 4 optredens: 11:00 Easterfield. 14:30 Vikings in Tibet, 15:30 Joost Dijkema en 16:30 Saint Charlie.