Golfclub introduceert short time golf

VEENDAM - Golfclub De Compagnie in Veendam heeft een nieuw golfconcept ontwikkeld onder de naam 'Short time Golf'. Het programma richt zich op mensen die graag willen (gaan) golfen, maar hun tijd moeten verdelen tussen werk, familie, sport en recreatie.

Short time Golf is ontworpen om deze groep in korte tijd golftechniek bij te brengen en/of naar een hoger niveau te stuwen. Dat alles binnen een compact programma dat minimaal beslag op hun schaarse tijd legt en elk jaar een vervolg krijgt.

Op zaterdag 8 april heeft Golfclub de Compagnie van 13.00-17.00 uur open dag gehouden. Er kon geheel vrijblijvend kennis gemaakt worden met de golfsport en de vereniging. Er was een afwisselend programma samengesteld waarbij bezoekers konden putten, ballen konden afslaan op de driving range, chippen en tevens voor het echte werk de Par3 ofwel Pitch&Putt baan konden spelen. Veel bezoekers waren verast door de diverse lidmaatschapsmogelijkheden, waaruit blijkt dat golfen veel minder ‘duur’ is als gedacht wordt. Na het programma kon ter afsluiting in het restaurant een consumptie gebruikt worden en werd een informatiepakketje uitgereikt. De open dag is door ruim 60 personen bezocht en was daarmee een goed bezochte open dag . Tevens hebben zich op de Open Dag direct al een aantal enthousiastelingen ingeschreven. Later in het jaar zal er nog een open dag georganiseerd worden.