Diana Viet corrigeert ooglid zonder te snijden

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Aan het al ruime assortiment van behandelingen heeft eigenaresse Diana Viet uit Hoogezand sinds kort een behandeling mogen toevoegen: ooglidcorrectie zonder te snijden.

,,Van heel veel van onze cliëntes weet ik dat ze een ooglidcorrectie zouden willen ondergaan, maar toch wat angstig zijn voor het operationele gedeelte” aldus Diana. ,,Met deze methode komt er geen snijden aan te pas, wat de stap voor een ooglidcorrectie veel lager maakt. Ook is een groot bijkomend voordeel dat er na de behandeling geen hechtingen en dergelijke hoeven te worden aangebracht, waardoor je er vrijwel direkt weer toonbaar uitziet. Een Plasma behandeling veroorzaakt direkte verstrakking (lifting) van het weefsel. Het is de nieuwste behandeling tegen huidveroudering en behandelt dus alleen het huidoppervlak. Hierdoor is het een volledig veilige methode om te behandelen. Het liftende effect van de behandeling houdt 1 tot 2 jaar aan.”

Afgelopen jaar won Schoonheidssalon Diana Viet maar liefst 2 Beauty Awards, de hoogste onderscheiding in de beautybranche ; 1 Award voor Beste Schoonheidsspecialiste én een Award voor Beste Schoonheidssalon van Nederland. ,,Onze sterkte kant is om altijd te innoveren en zorgen dat we de beste kwaliteit kunnen bieden aan onzeclientes. Ons team is dan ook afgelopen jaar uitgebreid naar zes schoonheidsspecialistes, een permanente make up specialist en een cosmetisch arts.

Heeft u last van overhangende oogleden maar bent u nog niet toe aan chirurgische ingreep? In de maanden mei en juni ontvangt u een introductiekorting op deze behandeling. Kijk op de website http://www.dianaviet.comvoor meer informatie, ook voor alle overige behandelingen bij Schoonheidssalon Diana Viet.