Groei & Bloei op Fraeylemaborg

Hoogezand-Sappermeer - Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer en de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren in 2017 weer een Tuin en Lifestyle-fair op het landgoed de Fraeylemaborg te Slochteren met een groot aantal geselecteerde standhouders.

Het geheel ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten. Voor deze gelegenheid wordt het terrein aangekleed met groen en bloemwerk, zodat het geheel er bloeiend en bijzonder uitziet en het geheel wordt opgeluisterd met sfeermuziek.

Ook zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en kinderen kunnen zich vermaken met o.a. bloemstukjes maken of groentes raden, of zich als bloemetje of bijtje laten schminken. Achter het koetshuis ‘Werken met hout’ zoals woodcarving.

Een bezoek aan de Fair kan worden gecombineerd met een bezoek aan de Engelse Landschapstuin van de borg. Er is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan en ook de folies zijn open. Natuurlijk is de Borg te bezichtigen met zijn mooi en authentiek ingerichte kamers.

In het Koetshuis is de tentoonstelling “Keramiek van Picasso en tijdgenoten” te zien met keramiek van wereldberoemde kunstenaars als Chagalll, Picasso en Braque.