Veerkamp Mannenmode opent verbouwde winkel

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Na een half jaar achter de schermen op eigen wijze het voorbereidende werk te hebben gedaan, zijn Jos en Henny Veerkamp trots dat na drie weken de compleet vernieuwde winkel Veerkamp Mannenmode geopend is.

Op de vraag wat er veranderd is geven Jos en Henny tegelijk het eenduidige antwoord: ,,Alles! Ja en dan heb je het ook werkelijk over alles! Het is teveel om op te noemen, de zaak is nl op alle fronten (binnen als buiten) rigoureus verbouwd. ,,We hebben het over een eigentijdse winkel met oog voor authentieke details. De authentieke details zijn o.a. terug te vinden in het plafond waar aan de ene kant van de zaak de balken weer in het zicht zijn gebracht. En aan de andere kant is de oude plafond hoogte weer terug gebracht (voorzien van klassiek lijstwerk) zoals dit honderd jaar geleden was. Hierdoor zijn achter in de zaak raampartijen weer in het zicht gekomen, wat een bijzonder mooi effect heeft. Maar ook in het interieur is rekening gehouden met het authentieke gevoel. Zo bevind zich in De Herenkamer een oude toonbank annex vitrinekast, en zijn van de oude toonbanken, uit de zaak van medio 1918, de bladen weer gebruikt in een nieuw presentatie meubel.”

Jos Veerkamp: Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Maar nog belangrijker zijn de klanten hierin, aan hun reacties te merken kan gesproken worden van een succesvolle formule!”